Lid worden van de Jorisgroep!

×

Waarschuwing

The form #43 does not exist or it is not published.

Woensdagavond 12 april: Steun ons met een lot van de VriendenLoterij!

Woensdag 12 april vanaf 18.30 uur gaan leden van Scouting Jorisgroep Oudewater een paar uur lang bellen voor de VriendenLoterij, met als doel het verkopen van zoveel mogelijk loten. De opbrengst komt direct ten goede aan de verbouwing van Clubgebouw De Draak. Hiermee realiseren we een uitbouw, nieuwe toilet- en doucheruimte, hal en keuken. Zo kunnen 180 leden iedere week met nóg meer plezier naar Scouting! 

verbouwing dedraak2017Een lot kost €13,50 per maand en de helft van ieder lot gaat rechtstreeks naar de clubkas van de Jorisgroep. Iedere maand ontvangt de Jorisgroep dit bedrag totdat je besluit een lot op te zeggen. Opzeggen kan altijd, je kan maandelijks een lot stopzetten. Je helpt ons al met één maand meespelen (langer mag altijd!). Meer informatie vind je op www.vriendenloterij.nl.

Extra bonus

In de maanden februari, maart en april keert de VriendenLoterij een extra bonus uit aan de groep die de meeste loten scoort, zij ontvangt een extra bonus van € 4.000,-. Jullie zullen begrijpen dat dit het doel is van onze actie, we willen die extra bonus halen!! Met deze bonus en het bedrag dat we per lot ontvangen kunnen we zo in 1 keer € 5.000,- tot  € 6.000,- verdienen en de al zo lang gewenste verbouwing realiseren!

Help jij ons mee?

vl

Help jij ons mee door het kopen van een lot? Klik op onderstaande button en laat je telefoonnummer achter via onze website. We bellen je dan woensdagavond 12 april. Alvast enorm bedankt!