Lid worden van de Jorisgroep!

Scouts gidsen

Meiden van 11-15 jaar

Ben je klaar voor actie? Toffe activiteiten? Koken op je eigen vuurtje? Of hou je meer van een heerlijk beautyavondje of gezellig bezig zijn met meiden van je eigen leeftijd? Dan zijn de meiden scouts écht wat voor jou! Je doet er namelijk van alles, en vooral dat wat jij helemaal te gek vindt!

De scouts zijn meiden van 11 tot 15 jaar die iedere week te vinden zijn in De Draak. Bij de scouts doen we minder in thema's en sta je wat meer op eigen benen. Er wordt best wat van je verwacht, want je kampeert bijvoorbeeld vanaf nu in tenten, je bouwt je eigen keuken en kookt zelf je eten. Samen met de leiding ontdek je je eigen avontuur en maak je veel vrienden. Niet alleen binnen je eigen speltak, maar ook van andere Scoutinggroepen, zoals op 'Ontmoeting', het kamp met alle andere groepen uit de regio.

Zomerkamp

De meisjes scouts gaan elk jaar op zomerkamp. Ergens in Nederland wordt een tof kampterrein gezocht waar de meiden een week lang kamperen. Ze slapen niet meer in een blokhut, zoals bij de welpen het geval was, maar nu slaap je samen met je Ronde (een groepje meiden binnen de speltak) in een tent en bouwen jullie je eigen keuken

 

 

mini clockOpkomsttijden

Maandag van 18.45 - 20.30 uur

 

 

 

mini peopleLeidingteam

  • Sanne Kastelein (teamleidster)
  • Melissa de Kuijer
  • Vivianne Vergeer
  • Annefleur van Vliet
  • Lisette Voorbach-van Leeuwen

 

mini twitterScouts gidsen op Twitter

 

 

11704896 908983709172929 1533202686054981025 n