Lid worden van de Jorisgroep!

Lid worden van de Jorisgroep

Scouting in Oudewater is een van de leukste activiteiten om te doen in je vrije tijd. Niet voor niets heeft de Jorisgroep meer dan 180 jeugd- en kaderleden die binnen een of meerdere speltakken actief zijn!

Lijkt jou het ook leuk om lid te worden van de Jorisgroep? Of lijkt het je super om leiding te geven aan een enthousiaste groep kinderen? Vul dan je gegevens in op het inschrijfformulier. Na het invullen van je gegevens neemt de ledenadministratie contact met je op. Je bent niet meteen lid, je kunt altijd eerst drie keer vrijblijvend komen meedoen, voordat je besluit lid te worden. Lees meer over het lidmaatschap op de pagina lidmaatschapsinformatie.


Inschrijfformulier

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Kies een geboortejaar
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Je hebt geen geldig telefoonnummer opgegeven
Je bent vergeten in te vullen of telefoonnummer een geheim nummer is.
Je hebt geen geldig mobiel telefoonnummer opgegeven
Je hebt geen geldig mobiel telefoonnummer opgegeven
Je hebt geen geldig e-mailadres opgegeven
Je hebt geen geldig e-mailadres opgegeven
Ongeldige invoer
Voor 7-11 jaar
Is uw zoon/dochter tussen de 7 en 11 jaar oud? Dan komt hij/zij in aanmerking voor de welpen. In het najaar van 2017 start (onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen) een nieuwe welpenspeltak, de welpen-gemengd. Als uw zoon/dochter in deze leeftijdsgroep valt, kunt u hier een eventuele voorkeur aangeven voor de welpenspeltak. Aan deze voorkeur kunnen geen rechten worden ontleend. Is uw zoon/dochter jonger dan 7 jaar of ouder dan 11 jaar, dan hoeft deze vraag niet te worden ingevuld.
Invalid Input
Contributie
Om je persoonlijke incassomachtiging voor de contributie in orde te maken, hebben we je rekeningnummer nodig. Pas als je daadwerkelijk lid wordt én het machtigingsformulier ondertekend hebt geretourneerd, zullen we overgaan tot incasso van de contributie. Het machtigingsformulier ontvang je samen met een welkomstbrief, zodra je aanmelding wordt omgezet in een definitief lidmaatschap.
Je hebt nog geen (geldig) IBAN rekeningnummer ingevuld.
Invalid Input
Invalid Input
Voer de bevestigings code in
Herlaad code Invalid Input

Wachtlijst

Hieronder staat per speltak (leeftijdsgroep) vermeld hoeveel kinderen er op de wachtlijst staan. Laat je vooral niet afschrikken door de getallen; inschrijven kan altijd. Als je niet meer in aanmerking komt voor je huidige leefdtijdsgroep, dan schuif je automatisch op naar een oudere groep. Je komt dus altijd, zo snel als mogelijk, aan de beurt.

 

  • Bevers: er is direct plaats!
  • Welpen-jongens: 4
  • Welpen-meisjes: 4
  • Welpen-gemengd: 0
  • Scouts-verkenners: 1
  • Scouts-gidsen: er is direct plaats!
  • Explorers: 0
  • Stam: 0
  • Plusstam: 0