Lid worden van de Jorisgroep!

Contributie en kampgeld

De contributie van de Jorisgroep is voor elke speltak gelijk. In 2017 bedraagt de contributie (net als in 2016) €25,- per kwartaal (€100,- per jaar). De contributie voor een nieuw jaar wordt gecommuniceerd via onze nieuwsbrief. Elk kwartaal dient een kwart van de contributie betaald te worden door middel van een automatische incasso. Leden die geen ingevulde automatische incasso afgeven ontvangen een factuur. Per kwartaal rekenen we hiervoor €5,- administratiekosten. 

De contributie kan pas worden stopgezet, nadat is afgemeld bij de eigen leiding van de speltak en bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor vragen over de contributie en de kampgelden van de Jorisgroep kun je contact opnemen met Ard Lucassen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van de Jorisgroep.

Kampgeld

De kampen staan financieel los van de contributie. Voor een kamp moet dus extra betaald worden. Het kampgeld komt dan ook geheel ten goede aan de kinderen die meegaan. De kinderen die niet meekunnen, betalen er dus ook niet voor. Het kampgeld voor het zomerkamp in 2017 bedraagt €125,-. Het kampgeld voor een weekend bedraagt in 2017 €30,00. Beide bedragen zijn inclusief materiaalbijdrage en verzekering. De bedragen worden jaarlijks vastgesteld en gecommuniceerd via onze nieuwsbrief.

Als een kind zich minder dan één maand voor de aanvang van het zomerkamp afmeldt, dan wordt de helft van het kampgeld terugbetaald. Voor kinderen die een halve week meegaan, moet het hele bedrag worden voldaan, omdat de meeste kosten voor een hele week worden gemaakt. Dit geldt ook voor kinderen die het kamp onverhoopt eerder verlaten. Bij hoge uitzondering kan door het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. anders worden beslist. 

Verzekeringen

Als lid van de Jorisgroep ben je ook lid van Scouting Nederland. Daarmee ben je tijdens Scoutingactiviteiten verzekerd voor aansprakelijkheid en ongevallen. Daarnaast ben je als lid van de Jorisgroep verzekerd op weekend- en zomerkampen.

Vrijwillige inzet ouders

Een belangrijke bron van inkomsten voor de Jorisgroep is het ophalen van oud papier, waarmee we de contributie voor onze leden zo laag mogelijk kunnen houden. Zo kan iedereen lid worden van Scouting. Daarom vragen we aan ieder gezin om één of twee keer per seizoen te assisteren bij het ophalen van het oud papier op zaterdagochtend. Ouders / verzorgers die niet in de gelegenheid zijn om de Jorisgroep op zaterdag te helpen wordt gevraagd zich één à twee avonden per seizoen in te zetten bij het schoonmaken van De Draak. Mocht de vrijwillige inzet voor een gezin niet mogelijk zijn, dan verhogen we de contributie met 50% per seizoen. De vrijwillige inzet kost per seizoen maximaal 6 uur (of minder!). Nieuwe leden krijgen automatisch bericht met betrekking tot de vrijwillige inzet van ouders. Voor vragen over het ophalen van oud papier kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor vragen over het schoonmaken van De Draak, kun je contact opnemen met Anouk van Zuilen of Annefleur van Vliet. Lees meer over de vrijwillige inzet