Lid worden van de Jorisgroep!

Nieuws

Er is nog plaats bij de bevers en scouts-gidsen

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Er is bij de Jorisgroep nog plaats bij de bevers, jongens en meisjes van 5-7 jaar, en bij de scouts-gidsen (meiden van 11-15 jaar). Je kunt drie keer vrijblijvend komen kijken een meedoen. Lijkt het je wat? Meld je direct aan via de website of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bevers (jongens en meisjes van 5-7 jaar)

De bevers zijn de jongste leden van de Jorisgroep. Alle jongens en meisjes die vijf jaar zijn mogen bij de bevers. Bevers spelen in Hotsjietonia, dat is een dorpje waar heel veel vriendjes wonen, waaronder Stuiter. Stuiter is super leuk en grappig en samen met de bevers beleven ze de leukste avonturen! Iedereen in Hotsjitonia heeft wel iets wat hij of zij graag doet, bijvoorbeeld liedjes zingen, spelen in de natuur en ga zo maar door. De bevers zijn iedere zaterdag van 10.30 uur tot 12.00 uur te vinden in Hotsjietonia. Lees meer over de bevers.

 

Scouts-gidsen (meiden van 11-15 jaar)

Ben je klaar voor actie? Toffe activiteiten? Koken op je eigen vuurtje? Of hou je meer van een heerlijk beautyavondje of gezellig bezig zijn met meiden van je eigen leeftijd? Dan zijn de meiden scouts écht wat voor jou! Je doet er namelijk van alles, en vooral dat wat jij helemaal te gek vindt! De scouts zijn meiden van 10 tot 14 jaar die iedere week op maandagavond van 18.45-20.30 uur te vinden zijn in De Draak. Lees meer over de scouts-gidsen.

 

Wachtlijsten bij de andere speltakken

Bij de andere leeftijdsgroepen van de Jorisgroep zijn er op dit moment (korte) wachtlijsten. De leeftijdsgroepen nodigen doorgaans in januari en in september nieuwe leden uit. Wil je er zeker van zijn dat er een plekje is? Meld je dan vast aan via de website! Je kunt altijd drie keer vrijblijvend komen kijken een meedoen, ook als er nog niet direct plaats is.