Lid worden van de Jorisgroep!

Scouting Jorisgroep Oudewater verbouwt!

Prachtige opbrengst Belactie Vriendenloterij

Woensdagavond 12 april hebben leden van Scouting Jorisgroep Oudewater een paar uur lang gebeld voor de VriendenLoterij, met als doel het verkopen van zoveel mogelijk loten. De opbrengst van de actie komt direct ten goede aan de verbouwing van Clubgebouw De Draak. Wat de opbrengst exact is horen we binnenkort. Wel kunnen we melden dat het een ongekend succesvolle avond was!

verbouwing dedraak2017

Informatie over de actie

Een lot in de VriendenLoterij kost €13,50 per maand en de helft daarvan gaat rechtstreeks naar de clubkas van de Jorisgroep. Iedere maand ontvangt de Jorisgroep dit bedrag totdat je besluit een lot op te zeggen. In de maanden februari, maart en april keert de VriendenLoterij een extra bonus uit aan de groep die de meeste loten scoort, zij ontvangt een extra bonus van € 4.000,-. Wij wachten nu vol spanning of we de maandwinnaar zijn!

Heb je bij ons een lot gekocht, dan speel je mee vanaf de trekking van april 2017. De uitslag hiervan wordt bekendgemaakt op 9 mei. Je blijft deelnemen aan de loterij totdat je zelf je lot(en) opzegt. 

Opzeggen

Het doel van onze belactie is het halen van de maandbonus. Daarmee maken we een grote klapper in de financiering van onze nieuwbouwplannen. We zijn al blij met één maand deelname, maar waarderen het natuurlijk als je langer voor ons meespeelt. Een Vriendenlot opzeggen kan op elk moment. Hoe?

  • De snelste manier is bellen met de Ledenservice van de VriendenLoterij: 0900-3001400 (50 ct per gesprek);
  • Stuur een mail of brief aan de VriendenLoterij Ledenservice (houd rekening met de verwerkingstijd);
  • Vul het contactformulier in op de website van de VriendenLoterij. Kies bij "Ik heb een vraag over" voor "Mijn Deelname" en bij "Reden" voor "Stopzetten Lot(en)". 

Dankjewel!

vl

Onze belactie was mede dankzij jou, lotenkoper, een daverend succes! Of we de bonus deze maand halen of niet, we hebben een mooi bedrag bij elkaar gesprokkeld voor de aanbouw. De eerste paal kan binnenkort geslagen gaan worden!

Dankjewel voor je bijdrage namens onze 180 leden!