Lid worden van de Jorisgroep!

Bereikbaarheid

Oudewater (en daarmee ook ons clubhuis) is redelijk eenvoudig te bereiken. Met de auto wat makkelijker dan met het openbaar vervoer. Hieronder vind je de beschrijvingen voor zowel auto als openbaar vervoer.

Route met de auto

Oudewater ligt aan de provinciale weg Gouda - Utrecht (N228) en dicht bij de A12. Vanuit beide richtingen, zowel vanuit Gouda als Utrecht, is Oudewater gemakkelijk te bereiken. Hieronder de mogelijkheden om bij De Draak te komen:

A12 vanuit Rotterdam/Den Haag/Gouda:

Vanaf de A12 neem je afrit 13 (Nieuwerbrug-Driebruggen-Oudewater). Op de rotonde onderaan de afrit volg je de borden richting Oudewater (2e afslag, langs de Tinq). Weg vervolgen tot aan Papekop, onder de spoortunnel door en bij de rotonde rechtsaf (eerste afslag) richting Oudewater. Bij het binnenrijden van Oudewater ga je bij de Jumbo linksaf de Lijnbaan op (net voorbij het Autofood-tankstation. Op de kruising die zich kenmerkt door een grote drempel ga je wederom linksaf; de Touwslag. Na plusminus honderd meter zie je aan je rechterhand De Draak. In de omgeving van De Draak is voldoende parkeergelegenheid.

A12 vanuit Utrecht/Woerden:

Vanaf de A12 neem je afrit 13 (Nieuwerbrug-Driebruggen-Oudewater). Onder aan de afrit, linksaf. Op de rotonde volg je de borden richting Oudewater (linksaf, langs de Tinq). Weg vervolgen tot aan Papekop, onder de spoortunnel door en bij de rotonde rechtsaf (eerste afslag) richting Oudewater. Bij het binnenrijden van Oudewater ga je bij de Jumbo linksaf de Lijnbaan op (net voorbij het Autofood-tankstation. Op de kruising die zich kenmerkt door een grote drempel ga je wederom linksaf; de Touwslag. Na plusminus honderd meter zie je aan je rechterhand De Draak. In de omgeving van De Draak is voldoende parkeergelegenheid.

Vanaf de N228 vanuit Montfoort:

Rijd Oudewater in en blijf de weg vervolgen tot aan de rotonde bij het ESSO pompstation. Ga daar rechtsaf de J.J. van Vierbergenweg op. Brug over, rotonde rechtdoor, volgende rotonde weer rechtdoor. Ongeveer 150 meter verder, bij de Jumbo, rechtsaf de Lijnbaan op (volg bordjes richting 'Sporthal Noordsyde'). Op de kruising die zich kenmerkt door een grote drempel ga je wederom linksaf; de Touwslag. Na plusminus honderd meter zie je aan je rechterhand De Draak. In de omgeving van De Draak is voldoende parkeergelegenheid.

Vanaf de N228 vanuit Gouda/Haastrecht:

Rijd Oudewater in en blijf de weg vervolgen tot aan de rotonde bij het ESSO pompstation. Ga daar linksaf de J.J. van Vierbergenweg op. Brug over, rotonde rechtdoor, volgende rotonde weer rechtdoor. Ongeveer 150 meter verder, bij de Jumbo, rechtsaf de Lijnbaan op (volg bordjes richting 'Sporthal Noordsyde'). Op de kruising die zich kenmerkt door een grote drempel ga je wederom linksaf; de Touwslag. Na plusminus honderd meter zie je aan je rechterhand De Draak. In de omgeving van De Draak is voldoende parkeergelegenheid.

Per openbaar vervoer

Plan direct je reis

plan mijn ov-reis

Vanaf NS Station Gouda of Utrecht Centraal
Oudewater is te bereiken met de streekbus (verzorgd door Syntus Utrecht). Vanuit Utrecht is buslijn 107 (Gouda NS) de meest ideale optie. Je stapt uit bij halte Molenwal of Tramweg. Via de binnenstad loop je in ongeveer twintig minuten naar De Draak. Vanuit Gouda neem je buslijn 107 richting Utrecht CS, uitstappen bij halte Tramweg of Molenwal.

Vanaf NS Station Woerden
Vanaf Station Woerden (Bushalte Station Zuidzijde) rijdt eens per uur de Buurtbus richting IJsselstijn (en vice-versa), via Oudewater: lijn 505. Geef aan uit te willen stappen bij halte Lijnbaan, de buurtbus zal hier een stop maken. Te voet loop je in vijf minuten richting De Draak. Daarnaast rijdt vanuit Woerden via Montfoort buslijn 5. Deze heeft als eindpunt de J.J. van Vierbergenweg. Vanaf deze halte loop je in 10 minuten naar De Draak.

Verhuurkalender

Oktober 2017
M D W D V Z Z
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31