Word ook vrijwilliger bij de leukste club van Oudewater!

Bijna 50 vrijwilligers (al vanaf 15 jaar!) zorgen iedere week voor toffe programma's, activiteiten en kampen voor alle kinderen en jongeren die lid zijn van Scouting in Oudewater.

Bijna 50 vrijwilligers (al vanaf 15 jaar!) zorgen iedere week voor toffe programma's, activiteiten en kampen voor alle kinderen en jongeren die lid zijn van Scouting in Oudewater. We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers voor de verschillende leeftijdsgroepen, ook wel leiding genoemd. Steek je liever op een andere manier de handen uit je mouwen? Bijvoorbeeld als bestuurslid of lid van onze klusstam voor onderhoud aan ons clubhuis? Ook dat kan!

Wil jij?!
• Gezelligheid en lol in je vrije tijd op een dag(deel) naar keuze?
• Gave activiteiten organiseren en begeleiden voor kinderen?
• Je enthousiasme doorgeven?
• Nieuwe vrienden maken van jouw leeftijd?
• Naar de vette Scoutingfeestjes?
• Nieuwe dingen leren: “Laat je uitdagen”, is niet voor niks een Scoutingbegrip!

Stuur een mailtje om je aan te melden of voor meer informatie. We hopen je snel te zien!
Hoeveel tijd kost het?

Welk moment van de week komt jou goed uit? Onze jeugdleden hebben 'opkomsten' op zaterdagochtend, zaterdagmiddag, maandagavond en dinsdagavond. Je kiest zelf hoeveel tijd je besteed aan Scouting, maar reken in ieder geval op drie tot zes uur per week voor de opkomst en het voorbereiden van activiteiten en kampen.

Team

Onze leidingteams bestaan uit verschillende leeftijden, waardoor je met je leeftijdsgenoten leiding geeft. De meeste leiding binnen de Jorisgroep is tussen de 15 en 30 jaar, maar ook als je ouder bent is er genoeg te beleven bij Scouting! Uiteraard maken we eerst kennis en kun je een aantal keer vrijblijvend meedoen om te kijken of het klikt en je Scouting leuk vindt. 

© 2018-2022 Scouting Jorisgroep Oudewater

Onze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alles goed werkt. Ga je hiermee akkoord?